×

Debut TenTemPiés very well received

Het op 15 juni uitgebrachte debuutalbum ‘Canto Para Gritar’ vanTenTemPiés heeft inmiddels in verschillende Nederlandse (online) muziekbladen zeer positieve recensies gekregen. Anderhalve maand na de releasedatum zijn er meerdere recensies verschenen die het debuut van deze opkomende band aanprijzen. Vorige week was  ‘Canto Para Gritar’ ook album van de week op MixedWorldMusic.com en eerder werd de single ‘Leon’ verkozen tot Mortalehit van de week op Radio Mortale. Enkele citaten uit de recensies:

Je gaat erbij wegdromen en op een gegeven moment kun je verliefd worden op alle nummers. Canto Para Gritar is een uitstekend album dat op een geschikt moment wordt uitgebracht. Het lijkt er echter op dat TenTemPiés met dit debuut ook ver buiten de zomer nog veel stof op laat waaien.
– 3VOOR12

Als TenTemPiés in de hoofdzaak een live act is, dan is ‘Canto Para Gritar’ is een uitstekend visitekaartje. Het laat een compleet beeld van de band horen en voelen. Enthousiasme, energie en muzikale skills zijn op dit album goed geëtaleerd. Daarbij wordt Latijns Amerikaans temperament op volle kracht door je speakers geblazen!
– Ekaya Music Magazine

Met TenTemPiés heeft Nederland er een prachtband bij; recht uit het hart en bereikbaar voor een groot publiek.
– MixedWorldMusic.com

Luisterend naar het hoge tempo en de krachtige opbouw denken wij dat de TenTemPiés-mannen de toekomst wel naar hun hand zullen zetten.
– MusicFromNL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2020 GROOVMILL. All rights reserved.